Paul Tudor Jones Bitcoin-fraktal antyder möjlig explosiv BTC-rally

En fraktal från Paul Tudor Jones antyder att Bitcoin-priset är i ett tidigt skede, långsiktigt rally som guld var på 1970-talet.

Baserat på fraktalen befinner sig Bitcoin Future i en tidig fas av ett långvarigt rally som kan göra det möjligt för BTC att uppleva exponentiell tillväxt på längre sikt.

Bitcoin kan vara på samma bana som guld

Det finns två huvudsakliga anledningar till att Bitcoin kan följa makrotrenden guldsåg från 1970-talet. För det första har BTC ett fast utbud som inte kan expandera, vilket gör det till en attraktiv säkring mot inflation. För det andra har BTC samma egenskaper som en säker tillflyktsort som guld har.

I augusti 2020 lade Winklevoss-tvillingarna, miljardär Bitcoin-investerare bakom den stora amerikanska kryptovalututbytet Gemini, ett tjurfall för varför BTC-priset kunde komma till 500 000 dollar.

I avhandlingen identifierade de Bitcoin kvaliteter som gör det till en livskraftig tillflyktsort. Winklevoss betonade specifikt att BTC inte är föremål för några potentiella försörjningschocker, till skillnad från guld. De skrev:

„Tillförsel. Bitcoin är inte bara en knappvara, det är den enda kända varan i universum som har en deterministisk och fast tillgång. Som ett resultat utsätts bitcoin inte för några av de potentiella positiva försörjningschockarna som guld (eller någon vara för den delen) kan möta i framtiden. ”

På grund av denna egenskap hos Bitcoin gör investerare kontinuerligt argumentet att BTC gör en bättre skyddad tillgång än guld. Denna jämförelse mellan BTC och guld är vad som får många att tro att Bitcoin är på väg för långvarig exponentiell tillväxt.

Su Zhu, VD för Three Arrows Capital, en av de största fonderna i kryptovalutautrymmet, sa

”Varje fortsatt dumpning i $ BTC skulle vara extremt hausseartad eftersom det skulle avslöja att vi följer guldfraktalen från 1970-talet, enligt nedan av Paul Tudor Jones – den legendariska makroinvesteraren som framgångsrikt använde fraktaler för att förutsäga 1980-talets börscykel. ”

Det finns också ett stort gap mellan värderingen av Bitcoin och guld. För närvarande uppskattas guldets marknadsvärde till 9 biljoner dollar. Som jämförelse är Bitcoins marknadsvärde mindre än 4% av guldets värdering, vilket lämnar ett gap mellan de två tillgångarna.

Investerare säger att Bitcoins ursprung ger det styrka

Tyler Winklevoss noterade också att anonymiteten hos Bitcoins skapare är en viktig positiv faktor för den digitala röven.

Han sa att Bitcoin har utvecklats till en tillgång på 330 miljarder dollar och ändå förblir Satoshi Nakamoto, skaparen bakom den, anonym.

Detta legitimerar och stärker bara uppfattningen av Bitcoin som en riktig värdeförvaring. Han sa :

„Det faktum att vi ännu inte vet vem Satoshi är # Bitcoins marknadsvärde är 330 miljarder dollar, är ett bevis på att Bitcoin talar för sig själv.“

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.